DIEETPRAKTIJK KRIS BAECKELANDT

VOOR EEN GEZOND EN EVENWICHTIG DIEET- OF VOEDINGSADVIES

Coauteur van volgende kook– en bakboeken:

‘Lekker zonder gluten’

 

Dagelijks koken zonder gluten is een uitdaging voor steeds meer mensen. “Lekker zonder gluten” reikt tal van recepten en tips aan. Meer en meer mensen lijden aan glutenintolerantie. Voor hen zijn niet alleen gewoon brood, taartjes en gebak uit den boze; bij elke maaltijd worden ze geconfronteerd met gluten in de voeding.

 

Samen met enkele leerkrachten van de Slagerij-, Bakkerij– en Hotelschool Ter Groene Poorte en de Vlaamse Coeliakievereniging sloegen we de handen in elkaar om dit gezinskookboek te maken. Niet alleen recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten.

 

(meer info zie lannoo).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Lekker zonder suiker’

 

Dagelijks koken zonder suiker is een uitdaging voor steeds meer mensen. “Lekker zonder suiker” reikt tal van recepten en tips aan.

 

Er is een overconsumptie aan suikers. Om gezond en evenwichtig te eten met minder suikers is het soms een grote opgave. Ook voor personen met diabetes is het niet altijd eenvoudig.

 

Samen met enkele leerkrachten van de Slagerij-, Bakkerij– en Hotelschool Ter Groene Poorte en de Diabetes Liga sloegen we de handen in elkaar om dit gezinskookboek te maken. Niet alleen recepten voor elke dag, maar ook met creatievere gerechten.

 

 

(meer info zie lannoo).